ShortChain

Bioboerderij De Kijfelaar is een plek waar (h)eerlijk voedsel geproduceerd wordt.

We werken er volledig volgens de principes van de bio-landbouw. Dat wil zeggen dat we geen chemische middelen gebruiken om planten en dieren te forceren, maar dat we vertrekken vanuit de zorg voor de bodem, planten en dieren.

We hebben zowel dieren als akkergewassen en groenten. Op die manier kunnen we op de boerderij heel wat kringlopen sluiten. En het zorgt ook voor een ruim aanbod van producten voor wie van lekker eten houdt.

Want alles wat we produceren, trachten we via de korte keten bij de consument te brengen. Daarom hebben we een hoevewinkeltje en leveren we op heel wat plaatsen wekelijks een bestelling.

Openingsuren

vrijdag
10u00 - 12u00
14u00 - 18u00
zaterdag
9u00 - 12u00

Daarnaast hebben we onze webwinkel met afhaalpunten

  • Op donderdag in de regio Antwerpen en Herentals
  • Op vrijdag in de regio Heist-op-den-Berg en Herentals
  • Op de Kijfelaar tijdens de winkeluren
  • We werken ook samen met een 4-tal voedselteams. Meer info op www.voedselteams.be
  • Vlees verkopen we ook rechtstreeks aan de burger, via onze webwinkel. Dat kan alleen afgehaald worden op de boederij (ongeveer om de twee maanden)