ShortChain
Puur Rund

Puur Rund

Verkoop van vleespakketten/vente de colis de viande

Familie Demasure-Vercaemer, Geert en Veerle, Hanne en Renske

Bij ons kan je terecht voor lekker, mager, mals en sappig rundsvlees van het Belgisch Wit-Blauw ras.

Dit rundsvlees is het gezondste ter wereld doordat het weinig vet bevat en veel onverzadigde omega 3 vetzuren. Daardoor is het erg mals en is er een korte bereidingstijd nodig.

Alle dieren worden bij ons op het bedrijf geboren en grootgebracht. Uw rund heeft minstens één maal gekalfd en daarna gegraasd op de weides naast de Schelde en kreeg vervolgens op stal voor 90% eigen geteelde voeders: gras en hooi, maïs, veldbonen, bieten en granen.

Door de passie voor onze dieren en natuur streven wij naar gezonde en gelukkige dieren in harmonie met de natuur rondom ons (getuige onder andere de vele zwaluwen die hier elk jaar komen en de vele nestkastjes op ons bedrijf).

Dierenwelzijn en hygiëne staan bij ons centraal! Een mooie erkenning hiervoor was het winnen van de BIOveiligheidsaward 2017, een wedstrijd uitgeschreven door Dierengezondheids Zorg Vlaanderen voor veehouders die een voortrekkersrol vervullen op gebied van hygiëne en dierenwelzijn.

Door onze korte keten, rechtstreeks van producent aan consument, door het soort rundveeras dat we fokken en door het voederen van eigen geteelde voeders hebben we een minimale ecologische voetafdruk.

Producten

Openingsuren

de hoeve kan steeds bezocht worden na afspraak en vanaf 15 personen