ShortChain
Slagerij Heirbaut

Slagerij Heirbaut

Slagerij Heirbaut in de Koolstraat combineert ambacht met kwaliteit. Vers vlees met een natuurlijke smaak wordt rechtstreeks aangekocht bij de boer. Daarbij is het een vereiste dat het welzijn van de dieren voorop staat, dat ze respectvol - en dus stressvrij - geslacht worden en met de grootste zorg worden getransporteerd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de boer een correcte prijs krijgt voor het goed verzorgen van zijn dieren.

Zowel natuurvarkens als bio limousin-runderen worden in karkas geleverd in de slagerij. Daar worden ze door Bart Heirbaut eigenhandig uitgebeend en met een hoge beroepsfierheid klaargemaakt. In de slagerij vind je een gevarieerd aanbod aan vers vlees, bereidingen en charcuterie op ambachtelijke wijze. Naast worsten en hamburgers vind je hier bijvoorbeeld ook chorizoworsten, Baskische worsten, Aalsterse braadworst, speciale burgers, kippenbrazades, saltimbocca…

Kom opnieuw in contact met de smaken van vroeger met puur, duurzaam en eerlijk vlees, zoals vlees hoort te zijn!

Producten

Openingsuren

Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 u. tot 18.00 u.
Zondag van 08.00 u. tot 12.30 u.